در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام خدمت کارشناس محترم و تشکر بابت راهنماییهای مفیدشان.

اگرمن بیمه مشاغل خانگی را به طور کامل پرداخت کنم و از طرف محل کارم 10 روز بیمه اجباری شوم کدام حق بیمه حساب میشود؟

بیمه مشاغل خانگی که از بین نمیرود؟ آیا اینگونه است که 10روز از بیمه اجباری و 20روز از بیمه مشاغل خانگی محسوب میشود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
اگر همزمان با بیمه اجباری بیمه حرف و مشاغل آزاد(خانگی) پرداخت گردد، کارکرد به صورت تقویمی محاسبه، اما دستمزد ها با هم جمع می شوند.این امر سود چندانی برای بیمه شده ندارد و باعث می شود متقاضی متحمل هزینه بیشتری بشود.
قرارداد بیمه مشاغل خانگی به قوت خود برقرار است. و نمی توان ۱۰ روز اجباری را با ۲۰ روز بیمه مشاغل خانگی تلفیق کرد. بیمه مشاعل بایستی در موعد مقرر پرداخت شود، در غیر این صورت قراردارد فسخ می گردد.