در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
آیا راه یا دلیل یا مکانی یا عنوان دادخواستی وجود دارد یا حتی کمترین کار اگر الاف کردنشون باشه  که بتوان از راننده خودرویی که 20 روز از گرفتن گواهینامه اش میگذرد وتازه 18 سال ونیم سنش شده و 5 اسفند 95 تصادفی با سرعت بالا ساعت 22و30 دقیقه انجام میدهد و مقصر نشد ، بخاطر رعایت نکردن محدودیتهای اخذ گواهینامه انجام داد؟ یا از صاحب خودرو که پدرش است. متاسفانه مقصر شناخته نشد.

ولی هنگام رانندگی و تصادف تنها بود و بدون همراه ( عدم رعایت یک محدودیت ) و تابلو 3 گوش احتیاط احتمالا باید باشد،درجلو وپشت خودرو که نزده بود ،هیچ جا نصب نبود( دومین عدم رعایت محدودیت)، و  احتمال میدهم چون دانشجو اطراف تهران است ،از آنجا بر میگشت باسرعت که قبل از منع عبور و مرورش منزلش باشد.

برادر بی گناهم سرنشین وسیله مقصر بود و دچار خونریزی مغزی و شکستن لگن و پلاتین و فراموشی وووو شده .

 لطفا تمنا دارم راهی بهم نشان دهید تا شاید راننده جوان تکانی بخورد و مانع سهل انگاری مجدد او شویم .
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
توبیخ این راننده خاطی، وظیفه مراجع قضایی است و متاسفانه هنوز مجازات بازدارنده ای برای اینگونه موارد وضع نشده است.

اما برای برادر شما، صرفا از محل بیمه نامه شخص ثالث خودرو، غرامت از کار افتادگی و طول درمان و ... پرداخت می شود.