در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

مبلغی توسط دادگاه تعیین شده و بیمه ان را پرداخت میکند. ایا نیاز به گرفتن رضایت مجروح هست. یا با پرداخت دیه باید ذضایت بدهد؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

ايشون ميتونن وقتي رضايت نامه رو به بيمه ميدن به واننده هم رضايت بدن  هرچند كه باقانون جديد بيمه شخص ثالث گرفتن رضايت بيمه گر از زيان ديده بنظر كاري بيهوده مياد زيراكه اگر بيمه گر كمتر پرداخت نمايد اون رضايت نامه بلااثر مي باشد و اگر هم تمام پرداخت كرده باشد باتوجه به اسنادي كه زمان دريافت خسارات زيان ديده بايد اثر انگشت بزند ، بعدا نمي تواند ادعايي نسبت به خسارات داشته باشد