در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
با سلام

آیا در صورت ورشکستگی شرکت بیمه، سود مشاركت در منافع نیز پرداخت خواهد شد ؟
متولی پرداخت سود مشارکت در منافع چه کسی خواهد بود ؟

** بحث در مورد سود قطعی (تضمینی) که مصوب بیمه مرکزی در زمان صدور بیمه نامه بوده نیست، بحث بر سر سود مشاركت در منافع سالیانه شرکت بیمه است.
** لطفا در صورت جواب به این سوال با توجه به اینکه تا کنون مورد مشابه ای وجود نداشته است، براساس استناد به آیین نامه بیمه مرکزی و قانون باشد.

سپاس
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا سود مشارکت در زمانی اتفاق میفته که شرکت بیمه در حال فعالیت بوده و سرمایه گذاری ناشی از مشارکت حق بیمه هارو در بخش های مختلف اقتصادی بدست میاره.

وقتی شرکت بیمه ای ورشکسته میشه،عملا تراز مالی آن شرکت منفیه،یعنی میزان دارایی های اون شرکت کمتر از میزان بدهی های اون شرکت هست.

پس دیگه اینجا منفعتی برای شرکت باقی نمانده که بخواد سود مشارکت در منافع رو بده.

بیمه مرکزی هم فقط سود تضمینی (اندوخته بیمه نامه) رو تضمین میکنه،با استفاده از قانون و همکاری شرکت بیمه ایران،بعنوان پشتوانه شرکت های بیمه خصوصی.