در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
باسلام و درود بر اساتيد و كارشناسان محترم

 بنده اينست كه بخشي از سود پرداختي كه تضميني و زير نظر بيمه مركزي است و بخش ديگر كه بان اضافه ميگردد مربوط به مشاركت در منافع ...حال  آيا سودهاي مشاركت در منافع نيز از نظر مقدار آن ازسوي بيمه مركزي يا ارگان ديگري كنترل و فيلتر ميشود كه برايش سقفي درنظربگيرند و محدوديتي قايل شوند يانه شركت بيمه درين خصوص محدود نيست وهرقدر سودپرداخت كندبلامانع است

لطفا درين خصوص توضيح دهيد
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

ميزان سود مشاركت شركت هاي بيمه اي هر ساله پس از بررسي حسابهاي مالي حسابرسي شده بيمه ها توسط بيمه مركزي و شركتهايي كه سهامي عام هستند توسط بورس اوراق بهادار اعلام مي شود.

همچنين ميزان سود اعلام شده توسط شركتهاي بيمه اي طبق ايين نامه بيمه مركزي ٨٥٪‏ ان متعلق به بيمه هاي عمر ان شركت مي باشد.

در ضمن در بررسي حسابهاي مالي، بيمه ها در دو رشته صورت مالي بايد براي تاييد بيمه مركزي و سازمان بورس و ماليات و دارايي اعلام مي كنند.

شاخه رشته عمر و زندگي

شاخه رشته غير زندگي