در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سال اول بیمه کامل رد کرده برام ولی سال دوم رو ده روز در ماه بیمه برام رد کرده بعد هم تعدیل نیرو کرد و من بیکار شدم شاید برای اینکه تقاضای بیمه بیکاری نکنم کارت ملی و سفته هام و عیدی و سنوات و حقوق ماه آخرم را دو ماه دیگه بهم میده البته هر سال امضا میگرفت که بعد از رفتن مدارکتون رو دو ماه بعد رفتنتون میدن
چکار کنم؟میتونم تقاضای بیمه بیکاری کنم
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

برای برقراری بیمه بیکاری حداکثر به مدت یکماه از زمان اخراج فرصت دارید که اقدام کنید. در صورتیکه سفته و کارت ملی خود را به امانت به ایشان سپرده اید و بابت این مورد رسید داشته اید ، کارفرما مکلف به عودت سفته و کارت ملی شما می باشد. بابت دریافت مطالبات ضمن و پایان کار خود می توانید با طرح دادخواست در مراجع حل اختلاف اداره کار اقدام نمائید.