در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باسلام. ۷ سال در بانک بودم بدلیل دیسک استعفا دادم. ایا امکان اخذ ازکارافتادگی دارم
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
چنانچه بیمه شما تامین اجتماعی باشد و شرایط ماده ۷۰ قانون تامین اجتماعی(یعنی اینکه طبق نظر پزشک معالج بیماری غیر قابل علاج تشخیص داده شده و  خدمات توان بخشی و اعلام نتیجه توان بخشی انجام شده باشد) و شرایط ماده ۷۵ قانون تامین اجتماعی(ظرف ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا ابتلاء به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل از وقوع حادثه یا بیماری منجر به از کارافتادگی باشد پرداخت نموده باشید) را داشته باشید، می توانید جهت پیگیری امر از کارافتادگی به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه نمایید.