در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما میخاستم بدونم با توجه به اینکه موسسه کاسپین ورشکست شد و قبلا هم میگفتند بانک مرکزی پشت سپرده گذارها رو میگیره ولی دیدیم که بانک مرکزی فقط اصل پول رو به مردم داد و گفت سود به ما ربطی نداره حالا همین اتفاق برای شرکت بیمه بیفتد ایا بیمه مرکزی هم همینجوری محاسبه میکند و چجوری اطمینان داشته باشیم ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست گرامی در سیستم بانکی همه بانکها طبق قانون 5 ال 7 درصد از مبلغ سپرده ها را جهت تضمین نزد بانک مرکزی قرار میدهند و بانک مرکزی فقط اصل پول را تضمین میکند ولی در بیمه شرایط متفاوت می باشد و شرکتهای بیمه حدود 50% از حق بیمه عمر را نزد بیمه مرکزی نگهداری میکنند برای اطمینان از اجرای تعهدات و ضمنا اگه شرکت بیمه ورشکست گردد بیمه گذاران عمر اولین الویت دریافت پولشون هستند که بیمه مرکزی اصل و سود تضمینی بیمه عمر را طبق تعهدش پرداخت خواهد کرد