در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
آیا در بیمه اختیاری، حقوقی که به تامین اجتماعی اعلام میشود هر چه بیشتر باشد، سودی دارد یا اینکه با کمترین حقوق تامین اجتماعی میتوانیم از خدمات بازنشستگی و درمانی استفاده کنم. (در حال حاضر 13 سال سابقه کار دارم با 37 سال سن.)

سپاس
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

مبلغش برای سابقه های بیش از 10 سال فیکس شده است و عملا گزینه انتخابی برای شما وجود ندارد . از خدمات بازنشستگی و درمانی می توانید استفاده کنید و البته مستمری تان در حال حداقلی خواهد بود اگر تا  پایان با بیمه اختیاری ادامه دهید .

با تشکر