در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارگر هستم،ایا می توان پس از صدور رای هیات تشخیص خواسته های خود در دادخواست اولیه را جهت بررسی در هیات حل اختلاف و تجدید نظر افزایش بدهم و خواسته جدید مطرح کنم؟

بعنوان مثال در دادخواست اولیه به دلیل کثرت درخواست ها و اولویت بندی ذکر کردم که نسبت به دریافت نکردن حقوق فلان ماه اعتراضی ندارم،آیا در مرحله تجدید نظر می توانم حقوق مذکور را مطالبه کنم؟ لطفا با ذکر ماده مربوطه راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
خیر. ففط تا پایان جلسه اول هیئت تشخیص امکان کم یا اضافه نمودن دادخواست را دارید و بعد از رأی شما فقط میتوانید به رأی هیئت تشخیص اعتراض کنید