در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

بنده چند روز پیش تصادف کردم و ماشین چپ شد دو نفر سر نشین داشت که یکیش صدماتش خیلی جزیی بوده ولی اون یکی احتمال زبونم لال قطع نخاع داره من مدارکم تکمیله و پلیس راه علت حادثه رو خواب آلودگی راننده نوشته میخواستم بدونم اگه دیه اون نفر دوم بیشتر از دیه کامل باشه بیمه اون رو پرداخت میکنه ؟

و چه بلایی قراره سر من بیاد

ممنونتون میشم اگه جوابمو بدین
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
نگران نباشید.
دیه فرد زیان دیده به هر مقدار که باشد بر عهده بیمه گر شخص ثالث خودروی شماست.

البته اگر مشکل قانونی داشته باشید، تمام یا بخشی از خسارت پرداختی را از شما بازیافت می کند.

عدم تناسب وسیله نقلیه و گواهینامه
عدم تناسب وسیله نقلیه و شرایط جسمی
عدم تناسب گواهینامه و شرایط جسمی
و تخلفات حادثه ساز که در مورد شما رخ نداده است.