در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام وتشکر.مادر من در تصادفی از ناحیه نخاعی دچار قطع نخاع شد و به مدت ۵۰ روز در قسمت icu  بستری بود ودراثر جراحات نخاعی طبق جواز دفن فوت شد سوال من این است که آیا این یک سوم دیه اضافه علاوه بر یک دیه کامل محاسبه و پرداخت میشود یا نه؟

ضمنن مادرم در ماهای عادی (شعبان) فوت کردن و دادگاه در رای صادر کرده فقط یک دیه کامل ذکر کرده و فقط به طور شفاهی گفته که علاوه بر آن، یک سوم دیه کامل هم باید بیمه پرداخت کند.خواهشمندم با توجه به توضیحاتی که براتون دادم برایم توضیح دهید که ما میتوانیم یک سوم دیه اضافه رو باتوجه به حکم دادگاه که دربالا کامل توضیح دادم از بیمه دریافت کنیم یا خیر؟ درصورت امکان مثل همیشه کامل و جامع پاسخ دهید. سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود
دوست عزیز ضمن عرض تسلیت و آرزوی طول عمر برای بازماندگان،   تعیین میزان دیه و علت فوت به عهده دادگاه و پزشکی قانونی است.