در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من حدود دو ماه پيش با يك دستگاه ماشين تصادف نمودم

بعد از ديدن صاحب ماشين فهميدم كه يكي از دوستانم هست

بخاطر همين با اينكه آسيب ديدم ولي نگذاشتم كه زنگ بزند مامور

فرداي آنروز كه به حال خودم آمدم فهميدم كه آسيب جدي ديدم ولي فرد مورد نظر بلافاصله وسيله نقليه رو فروخت

منم با توجه به اينكه پلاك خودرو را برداشتم توسط كلانتري و دادگاه شكايت نمودم

و كارشناس رسمي دادگستري كروكي را ترسيم نمود

و قاضي توقيف ماشين فرد را صادر كرد

الان كه ماشين مذكور در پاركينگ هست و تمام شواهد (قولنامه) نشان ميدهد كه صاحب اصلي ماشين چه كسي بود(در زمان تصادف)

و پس از سه بار ابلاغيه به دادگاه مراجعه نكرده

و جلب سيار فرد مذكور صادر شده و پس از چند بار مراجعه كلانتري به پاتوق و خانه مقصر حادثه و محل كارش نتوانسته ام او را بيابم

با توجه به اينكه كروكي و نظر پزشك قانوني هم در پرونده وجود دارد،هنوز فرد مورد نظر يافت نميشود(يا به قولي فرار ميكند)

ماشين مقصر بيمه معتبر هم دارد

حالا بايد چه كنم؟

لطفا راهنماييم كنيد

ممنون
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
در این موارد که مقصر شناسایی می شود و گواهینامه دارد باید با حکم جلب ایشان را ملزم به پرداخت کرد

اما در مواردی که مقصر حادثه فاقد گواهینامه یا شناسایی نشود و بعد از حادثه متواری شود شما می توانید با در دست داشتن اطلاعات موجود در دادگاه به صندوق تامین خسارت های بدنی مراجعه نمایید .

اما این شخص هم شناسایی شده و هم بیمه نامه دارد و بیمه گر طبق مصوبه مورخ 29/3/92هیات وزیران موظف به پرداخت خسارت به زیاندیده حتی با یک شماره پلاک یا شماره بیمه نامه می باشد .

برای اطلاعات بیشتر می توانید این مصوبه را به طور کامل سرچ و مطالعه نمایید .