در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام.پدرم سال۸۴ ناپدید شد.ما کلی گشتیم ولی پیداش نکردیم.تا اینکه ۳ماه پیش طی اقدامات مجدد برای پیدا کردنش تشکیل پرونده فقدان در تهران دادگاه۲۷جنایی دادیم

.که طی پیگیری هایی از زندان و بیمارستانها بهزیستی بیمارستانهای روانی و هرجایی که فکرشو بکنین بالاخره موفق شدیم پیداش کنیم اما متاسفانه فهمیدیم که سال ۸۵ در جاده تهران شهریار تصادف کرده وعابر پیاده بوده و فوت شده و از راننده ضارب اثری نبود.

بدلیل بهمراه نداشتن مدارک شناسایی مجهول الهویه دفن شده بود و با تطبیق عکس های موجود و عکس جسد تشخیص هویت صورت گرفت .

سپس پرونده به دادگاه انقلاب شهریار ارجاع داده شد.اونجا به اورژانس فردی از یه شماره ثابت که متعلق به یه باسکول بودهزنگ زده بود که دگ الان نمیتونیم از اون شاهد اثری پیدا کنیم.

تمام مدارک بیمارستانمون تکمیله.الان میخوام بدونم بعد این همه دوندگی ما میتونیم لز صندوق خسارات بدنی مبلغ دیه رو دریافت کنیم؟؟ بعد از این چقدر زمان میبره؟؟
ممنونم بابت راهنمایی و پاسخی که خواهید داد
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه صنذوق تامین خسارات از سال۸۷ به بعد فعالیت میکن و شما کروکی و رای های متناسب به معرفی به صندوق تامین خسارات های بدنی و اکثر مدارک الزامی و کذشت ۱۱ سال. بنظر نمیرسد که شما بتوانین بگیرین