در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

حقوق بنده که استخدام دانشگاه علوم پزشکی میباشم  بر دو قسمت میباشد

1. حکم کارگزینی(حقوق پایه)

2. کارانه.

 اخیرا 11 روز مرخصی استعلاجی داشته ام که با مراجعه به بیمه تامین اجتماعی مبلغ این 11 روز توسط این سازمان پرداخت خواهد شد. اما در مورد حقوق کارانه که قسمت بیشتر از حقوق بنده هم مربوط به آن میشود سازمان تامین اجتماعی ذکر کرد از طرف آنها پرداخت نمیشود.

حال سوال بنده این است که حقوق کارانه ی بنده را کارفرما باید پرداخت کند؟

با درود فراوان
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

کارانه یا همان پرکیس اگر اشتباه نکنم  تا انجائیکه می دانم به ایام مرخصی استعلاجی تعلق نمی گیرد .

با تشکر