در دیه و بیمه خودرو توسط (8,780 امتیاز)
چه مدت طول می‌کشد تا خسارت تصادف توسط بیمه پرداخت شود
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام در مورد خسارت مالی بیمه شخص ثالث باید گفت که پس از اتمام مراحل تشکیل پرونده در مرکز خسارت شرکت بیمه‌گر و ارزیابی خسارت توسط کارشناس، در همانجا خسارت پرداخت خواهد شد.

در مورد خسارت جانی بیمه شخص ثالث و پرداخت دیه، پس از مراحل تشکیل پرونده، ارائه مدارک مورد نیاز و رای دادگاه در مورد میزان دیه، این موارد باید به تأیید شرکت بیمه برسد که پس از شرکت بیمه‌گر موظف به پرداخت خسارت به بیمه‌گذار خواهد بود.