در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)

خسته نباشید ،در تصادفی سرنشین موتور(جرحی)، خودرو (مالی،غیر مقصر) ،راننده موتور فاقد گواهینامه (جرحی و مالی  و مقصر).

  1.  به خودرو خسارت پرداخت شده ،آیا به سرنشین هم ازهمان کوپن بیمه خسارت میدهد؟ بعبارتی دو خسارت با مصرف یک کوپن اگر پوشش کفایت کند؟
  2.  عنوان شده سرنشین فقط 50 درصد از خسارت به او تعلق میگیرید،چرا؟
  3. غیر از بیمه ثالث برای سرنشین این موتور،آیا امکان طرح شکایت برای دریافت خسارت از راننده بخاطر بی مسئولیتی و سهل انگاری در مسئولیتش که راننده داوطلبانه شده از محل بیمه مسئولیت راننده که هزینه اش در بیمه نامه موتور پرداخت شده هست ؟ یا خیر؟
  4. زیان دیده ای که میخواهد در اولین قدم شکایت یا درخواست به بازپرس پرونده بدهد،باید در درخواستش چه بنویسد؟
    بنویسد دریافت خسارت و هزینه های پزشکی و دیگر چه چیز؟ چون کلی هزینه متفرقه برما تحمیل شده ،ایاب و ذهاب بیشمار،شکستن گوشی تاچ و عینک طبی شب تصادف وبا اینها چه باید کرد؟
ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در هر تصادف از يك كوپن استفاده خواهد شد حتي اگر ١٠ تاماشين هم خسارات ببين و يكيشون نسبت به همه مقصر اعلام بشه باز هم از يك كوان استفاده خواهد شد ،و از لحاظ تعهدات مالي تا سقف ٧ ميليون تومان را پرداخت خواهد كرد و مابقي خسارات مالي رو خود شخص مقصر بايد پرداخت نمايد ولي در خسارات بدني تمام خسارات از محل بيمه نامه شخص ثالث قابل پرداخت مي باشد و باتوجه به اينكه راننده فاقد گواهينامه معتبر مي باشد شركت بيمه مر ملزم به پرداخت خسارات به زيان ديدگان مي باشد اما با حق بازيافت خسارات پرداختي از راننده مقصر حادثه