در سایر توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام

اینجانب ۸ سال سابقه بیمه استخدام کشوری دارم و ۵ سال بیمه تامین اجتماعی .
آیا میتوانم با پرداخت مابه تفاوت ۸ سال را به تامین اجتماعی انتقال دهم.در این صورت چه مبلغی باید پرداخت کنم.حقیر در حال حاضر حق بیمه پرداخت نمیکنم. و میخواهم بدانم آیا میتوانم با بیمه خود گردان حق بیمه پرداخت کنم تا در آینده بتوانم مستمری بیمه دریافت نمایم.

          با تشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

به شعبه بیمه تامین اجتماعی رجوع و درخواست انتقال سوایقتان را بدهید و از صندوق خدمات به تامین انتقال می دهند و سپس بصورت اختیاری می توانید ادامه بدهید.

پیشنهاد : حتما با یک مشاور بیمه زندگی مشورت نمائید یقینا برای شما موثر خواهد بود.