در مفاصا حساب بیمه توسط (140 امتیاز)
با سلام . شرکت ما فاقد کارمند و کارگر میباشد . برای گرفتن کد کارگاه از شرکت بیمه اقدام کردم . بازرس موقع بازدید گفت کارمند ندارید کد کارگاه اختصاص نمیگیره.

حال که قرارداد پیمانکاری با شرکت دولتی داریم و برای پرداخت درصد کسر شده از قرارداد مفاصا حساب بیمه لازم است . مشخصا سوال بنده اینه آیا از مبلغ کسر شده بیمه قرارداد میشه به نحوی استفاده کرد ؟

 مثلا خودم ( مدیر عامل ) که بیمه کردن اجباری نبوده رو در ماه های قبل بیمه رد کنم ؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
باسلام

درسته بازرس به شرکت کد کارگاه نداده ولی با توجه به قرارداد شما باید کد کارگاهی بگیرید و میتونید اسم خودتونه تو اون کد کارگاهی برای بیمه رد کنید

ضمن اینکه این مبالغ کسر شده برای اخذ مفاصا حساب بر اساس نوع قراداد لازم میشه