در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

  1.  آیا میزان پرداخت بیمه و موجودی حساب من ( یعنی مقدار پولی که تاکنون پرداخت کرده ام) اولویتی را برای بازنشستگی ایجاد نمیکند؟؟؟
  2.  اگر من از پرداخت بیمه و درخواست بازنشستگی انصراف دهم آیا مبالغی را که در طی سالها تاکنون پرداخت کرده ام تماما به من برمیگردد؟؟؟

ممنون میشم پاسخ دهید باتشکر

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
بر اساس مقررات جاری،جز شرایط مقرر سن و سابقه پرداخت حق بیمه و یا ارفاق های سنوات مشاغل سخت و زیان آور و ایثارگران شرایط دیگری جهت بازنشستگی وجود ندارد.
در قانون تامین اجتماعی استرداد وجوه پرداختی به دلیل انصراف از بیمه شدن پیش بینی نگردیده است.