در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام/سئوال من در رابطه با قانون 25 سال متناوب سخت و زیان آور است که این جمله به چه معنی است و روش محاسبه آن چگونه است من در مشاغل سخت وزیان آور که به تائید تامین اجتماعی رسیده دوازده 12سال کار کرد دارم  وده10سال هم در شغلی که به آن سختی کار تعلق نمیگیرد کار کرده ام ونیز دوسال هم سابقه سربازی که بیمه آنراهم پرداخت نموده ام در سوابق اینجانب وجود دارد وسن من 47/5 سال است میخواهم بدانم باقانون25سال متناوب میتوانم درخواست بازنشستگی بنمایم یا خیر لطفا" راهنمایی نمائید باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

25 سال متناوب،یعنی اینکه هر سال سابقه سخت و زیان آور 1/5 برابر محاسبه می شود. و چون شما 25 سال متناوب را ندارید، نمی توانید از مزایای این قانون استفاده نمائید. بناچار با جمع ضریب 1/5 برابر 12 سال اشتغال در کارهای سخت و زیان آور و 10 سال سابقه عادی و 2 سال سابقه سربازی، نیازمند حداقل 50 سال سن حهت بانشستگی می باشید.