در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
من با حق بيمه سال اول يك ميليون و دويست هزار تومن و ضريب تعديل ساليانه ١٠٪‏ و با سرمايه فوت سي ميليون خودمو بيمه عمر ايران كردم،  آزمايش پزشكي از من نخواستند ولي ضريب تعديل سرمايه فوت رو صفر زدند، حالا كه ميخوام الحاقيه بزنم و ضريب تعديل سرمايه فوت رو  ٥٪‏ بكنم به من گفتند كه اين يك امتياز منفي براي شما محسوب ميشه و وقتي از سال پنج سرمايه فوت به ٣٥ ميليون برسه بايد هر سال آزمايش پزشكي بديد و خيلي سختگيري اعمال ميشه و سود شما كم ميشه ، آيا اين مساله صحت داره؟بيمه گر من اصرار داره من ضريب تعديل سرمايه فوت رو صفر رد كنم و ميگه اينطورى به نفع شماست ، آيا اين مطلب درسته؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به این سوال شما باید بعرض تون برسونم که شرکتهای بیمه هر کدوم برای در اختیار داشتن کنترل ضرایب خسارت میتونن از اختیاراتی که قانون بهشون داره استفاده کنن.

با توجه باینکه بیمه ایران در رتبه سوم توانگری مالی از نظر بیمه مرکزی هست،بنابراین برای کنترل این مورد میتونه از شما این رو درخواست کنه و شما هم برای اینکه به خواسته خودتون برسین باید خواسته شون رو اجرا کنین.

مگر اینکه نخواین آزمایشات مربوطه رو انجام بدین.

در بیمه پاسارگاد،مورد بیمه ایران با حق بیمه سالانه ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال ،نیازی به آزمایش برای افزایش سرمایه در حالت عادی نداره،مگر اینکه سن شما بالاتر از ۴۰ سال باشه یا مشکل پزشکی داشته باشین.