در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من 3تا دختر دارم میخواهم براشون یه بیمه داشته باشم که برای تحصیلات دانشگاهی یا  موقع ازدواج شون برای مخارج جهیزیه به کارم بیاد خواهشا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

بهتون تبریک میگم که به فکر آینده فرزندانت هستی...پیشنهاد بنده استفاده از بیمه عمر و تامین آتیه  می باشد که باید کارشناس بیمه شرایط بیمه را طوری تنظیم کنند که بازدهی و سود بیشتری براتون داشته باشه به اینصورت که بخش سرمایه گذاری مورد توجه باشه.

شاد و موفق باشید پدر آینده نگر