در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بیمه ازدواج فقط برای ازدواج اول می باشد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر.

بله،همانطور که خود شما هم عنوان فرمودید بیمه ازدواج فقط یکبار و برای بار اول تحت پوشش شرکت بیمه می باشد.

البته خدمتتان عرض کنم که بیمه تامین اجتماعی نیز برای زوجینی که برای بار اول ازدواج می کنند هم،یکبار معادل با یک پایه حقوق در سال ازدواج را به بیمه شدگان خود پرداخت مینماید و اگر زوجین هر دو شاغل باشند و برای هر کدامشان بصورت جداگانه لیست بیمه پرداخت شود،به هر دو آن کمک هزینه را پرداخت مینماید.

ضمنا در زمان ازدواج فرد دریافت کننده این کمک هزینه،باید طی ۵سال گذشته بمدت ۷۲۰ روز بدون وقفه سابقه کار داشته باشد،رابطه استخدامی اش با کارفرما قطع نشده باشد،و ضمنا دایمی بوده و در دفتر رسمی ازدواج ثبت شده باشد.

مدارک لازم نیز شامل:

۱-اصل سند ازدواج و کپی آن.

۲-شناسنامه زن و شوهر بهمراه تعهد کتبی بیمه شده مبنی بر اینکه برای اولین بار ازدواج کرده،می باشد.

ضمنا مدارک فوق را به شعبه ای که در آن لیست بیمه پرداخت می شود تحویل نمایند.

موفق و پیروز باشید.