در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید بند ساله 1388 مشغول به کار در یک شرکت خصوصی در میدان هفت تیر بودم و در آنجا بیمه تامین اجتماعی بود بعد از چند ماه دیگر سر آن کار نرفتم و بیمه بنده قطع شد

 مجددا میخواهم خودم بدهی ای بیمه را بدهم و خودم را بیمه کنم تا حقوق بگیر شوم ولی شماره بیمه و هیچ چیز دیگر جزء کد ملی خودم در دسترس ندارم لطفا راهنماییم کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی و سه قطعه عکس رنگی جدید به واحد امور بیمه شدگان نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی مراجعه و بیمه مطلوب خود را انتخاب نمائید. کارشناسان تامین اجتماعی بر اساس شماره ملی، سوابق شما را اعلام خواهند نمود. گمان نمی کنم بدهکار باشید.