در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
درمو‌رد نحوه محاسبه حق بیمه قراردادهای تنظیمات و نگهداری تأسیسات و محوطه سازی ساختمان های اداری ، تجاری ، بیمارستان ها و مراکز آموزشی به چه صورت خواهد بود
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام معمولاً قسمتی ازمبالغ پرداختی به پیمانکاران بابت تأمین ابزار و مواد و ماشین آلات برای نظافت و رفت و روب و نگهداری از تأسیسات تخصیص داده میشودکه معادل ۲۵٪ مبلغ ناخالص کارکرد قرار داد مکانیکی و ۷۵٪ باقیمانده دستمزدی و غیر مکانیکی منظور و حق بیمه مربوطه بترتیب ۷٪ و۱۵٪ باضافه ۱/۹ یک نهم ارحق بیمه بابت بیمه بیکاری موردمحاسبه و مطالبه میگردد.