در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
پزشک قانونی تهران به لحاظ وسعتش به چند قسمت و ناحیه تقسیم شده .

میخواستم بدونم کمیسیون های پزشکی اصلی و نهایی تعیین درصد خسارت یا صدمه مراجعه کنندگان شون هم در همون ناحیه که مراجعه کردند برگزار میشه، مثلا در تاریخ مشخصی یا نه تمام ناحیه های پزشک قانونی تهران بعد از تکمیل پروسه ، اون ها رو به جای دیگه ای جهت برگزاری کمیسیون اصلی ارجاع میدهند؟

مثلا پزشک قانونی کل تهران یا پزشک قانونی مرکز یا ...؟

لطفا راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در هر ناحیه، بسته به امکانات و پرسنل متخصص پزشکی قانونی ممکن است محدودیتی برای معاینات وجود داشته باشد. مثلا در یک ناحیه که تعداد اندکی پزشک دارد، نهایتا تا هیات 3 نفره تشکیل می شود و در صورت اعتراض، به ناحیه ای ارجاع داده می شود که امکان برگزاری هیات 5 نفره را نیز داشته باشد.

به همین ترتیب کمیسیون 7 نفر، 9 نفره و ...