در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
در جداول بیمه عمر پاسارگاد که در سایتش هست برای مثال جدول مبلغ ماهانه 20 هزار تومن ارزش بازخرید سال دهم 49/305/830 ریال هست ولی در جدول پائینش مبلغ سرمایه دریافتی بعد از 10 سال با سود 18 مثلا درصد 6/400/000 تومن هست آخر سر کدامیک از این دو  مبلغ رو بیمه شده دریافت می کنه؟

با سپاس قبلی
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه های عمر و تامین آتیه و سایر بیمه ها،از ابتدای شهریور ماه سال ۹۵ میزان سود تغییر پیدا کرده و جداول قدیمی منسوخ شده است.

پیشنهاد می کنم برای بدست آوردن پوشش ها و میزان اندوخته های جدید بیمه نامه،به شعب،نمایندگان فروش و یا شعب تخصصی بیمه های عمر( که بنده هم این افتخار رو دارم که در همین شعب تخصصی مشغول به انجام وظیفه می باشم) مراجعه و با استفاده از نرم افزار آن شعبات،میزان پوشش ها را انتخاب و سودهای آن را مشاهده نمایید.