در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (190 امتیاز)
با سلام
من دچار سانحه تصادف شدم و چند ماهی از کار افتاده شدم و در مرخصی استعلاجی می باشم می خواستم بدونم بیمه این چند ماه را چند درصد اخرین دریافتی به من میدهد در ضمن مجرد می باشم و کلیه هزینه بیمارستان را هم بیمه حوادث ترافیک پرداخت کرد
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

دوره بیماری بستری: 1/2 میانگین دستمزد 90 روز آخر قبل از شروع بیماری ضرب در مدت بستری در بیمارستان.

دوره بیماری سرپایی(استراحت در منزل): 2/3 میانگین دستمزد 90 روز آخر قبل از شروع بیماری ضرب در مدت استراحت سرپایی.