در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)

سلام من در سال 92 وارد یه شرکت هواپیمایی شدم 2 سال و نیم کار کردم و در فروردین 95 بهم گفت دیگه نیا تو این مدت بیمم نکرد و سنوات نداد عیدی هم که کامل نداد و اضافه کاری هم که هیچ .

من به اداره کار شکایت کردم مدارکی که بردم اینها بود :

  1. چکی که برای ضمانت اونجا برده بودم به تاریخ ورودم که قبول نکردن .نامه از بانک برم که این چک در این تاریخ صادر شده.
  2. یه 50 هزار تومتن یه بار به حسابم ریخته بود بابت باقیمانده حقوق.
  3. استشهاد از بچه هایی که بیمه بودن و اونجا کار میکردن
  4. اخرین حقوقمو که ریخته به حسابم.ضمن اینکه این کارفرما مدعی شد من 17 روز اونجا کار کردم چون 17 روز فقط برام بیمه رد کرده بود .

حالا الان حکممو گرفتم زده 50 هزار تومن بابت سنوات باید بهت بده بیمم که هیچ منم هیچ اعتراضی نزدم اومدم بیرون به نظرم الان چیکار کنم یعنی هیچکس نیست از حق ادم دفاع کنه.؟

میتونه کارفرما پول داده باشه قاضی رو خریده باشه؟راهنمایی کنین لطفا

1 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام

در جلسه هیات تشخیص هیچ قاضی دادگستری وجود ندارد وفقط از سه نفر 1- نماینده اداره کار 2-نماینده کارگر 3-نماینده کارفرما تشکیل می شود

رای هیات تشخیص تا 15 روزقابل اعتراضه و شمامیتوانید با تهیه نمودن مدارک ذیل دفاعیات خودرا درجلسه هیات حل اختلاف ارائه نمایید:

شما طبق ماده 87 ایین دادرسی کار می بایست مدارکی دال بر رابطه کارگر وکارفرمایی برای مدت کارکرد خود ارائه نمایید.

نحوه حضوروغیاب شما در سرکار به چه صورت بوده

پرینت ازحساب بانکی (  واریزیهایی که ازطرف کارفرما صورت گرفته ) تهیه نمایید

گواهی استشهادی که تهیه نموده اید

و در زمان برگزاری جلسه حل اختلاف تقاضای تحقیق از محل برای اثبات کارکرد خود بدهید