در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام مدت بیست سال در موسسه ای خصوصی بدون بیمه مشغول بکار بوده ام و مرداد 95 از کار اخراج شده ام  کارفرما با استناد که بیمه نبودم از پرداخت حق و حقوق اینجانب امتناع میکند مدارک جهت اثبات که در انجا شاغل بوده ام زیاد دارم ایا می توانم با کمک شما بیمه و سنوات خود را زنده کنم
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
می بایست در اداره کار طرح دعوی نموده و دادخواست خویش را ثبت نمایید. لازم است برای اثبات رابطه مزد ی با کارفرما مدارکی دال بر کارکرد و دریافت مزد نظیر پرینت بانکی، قرارداد، فیش حقوقی و غیره ارائه نمایید و حق بیمه معوقه و سایر مطالبات خویش را طرح نمایید.