در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
کارفرما در ابتدای شروع کار ۳ ماه بیمه رد نکرده و بعد از یک سال و نیم حقوق رو نداده و الان ۴۰ روزه که قطع همکاری کرده الان بعد از ۴۰ روز میتونم شکایت کنم ؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله امکان شکایت و تنظیم دادخواست وجود دارد اما امکان استفاده از بیمه بیکاری بدلیل گذشتن از مهلت تعیین شده وجود ندارد

با مراجعه به اداره کار محل میتوانید تنظیم دادخواست نموده و مطالبات خود را مطرح و در زمان رسیدگی اقدام به ارایه مستندات در جهت حصول نتیجه بنمایید