در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
من باتوجه به نامه ارسالی دادگاه که درخواست علی الحساب کرده بودم به بیمه ایران مراجعه کردم و96/4/24پرونده امو تکمیل کردم, میخواستم بدونم چقدطول میکشه علی الحساب من پرداخت کنند؟
باتوجه به اینکه پرونده ام به دادسراارسال شده!
توسط (100 امتیاز)
فک نکنم بتونن بدن یا اگه بهتون پیش پرداخت بدن اونقدر کشش میدن تا خودت خسته بشی
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
طبق ماده 34 قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث مصوت سال 1395 بیمه گر وسیله نقلیه مقصر و یا صندوق تامین خسارت های بدنی مکلف اند 50% از دیه تقریبی را اشخاص ثالث زیاندیده پرداخت نمایند و باقی مانده آن را پس از معین شده میزان قطعی دیه با رعایت مواد 31 و 32 این قانون بپردازند .