در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
باسلام .بنده دوسال به عنوان سرباز معلم در اموزش و پرورش خدمت کردم.

تنها شش ماه از این دو سال به عنوان سابقه ی حق التدریس لحاظ شده و بیمه تامین اجتماعی هم پرداخت شده از طرف اموزش پرورش. در ضمن این شش ماه هم به صورت ناقص پرداخت شده .

در واقع اون روزهایی که تعطیل بود مدارس مثل ایام نوروز و جمعه ها اونا رو حساب نکردند. اما به غیر از اون شش ماه یعنی 18 ماه از حقوقی که بهمون دادن حق بیمه کسر کردن .

الان سوالم اینه که با اینکه حق بیمه از حقوقمون کسر شده ولی سابقه لحاظ نشده الان من باید اون 18 ماه سابقه رو پرداخت کنم یا نکنم و شرایطش چه جوریه؟ و اون 6 ماه هم که ناقص پرداخت شده اونا رو چیکار کنم؟

لطفا راهنمایی نمایید .با تشکر
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
اون مدتیکه حق بیمه ازتان کسر شده ولی بیمه رد نشده والان هم اگر بیمه سازمان تامین اجتماعی هستید با مراجعه به واحد نامنویسی وسابقه سازمان فرم ادعای اشتغال بکار تکمیل کرده وبا مستندات پیگیری نمایید اگر کمیته سوابق شعبه با بررسی مستندات شما وبازرسی از اموزش پرورش سابقه شما را تایید کند اموزش پرورش ملزم به پرداخت حق بیمه شما شده ودرسوابق شما لحاظ خواهد شد