در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در صورتی که پس از شکایت مشخص شود که حق با کارگر هست و کارفرما باید جریمه پرداخت کند بابت عدم بیمه کارگر ،این جریمه به چه صورت پرداخت میشود؟برای 2 سال بیمه رد نکردن کارگر،کارفرما چه مبلغی باید جریمه بده؟
اایا مبلغی هم به کارگر داده میشود؟
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
طبق ماده 148 قانون سازمان تامین اجتماعی مشروط بر اینکه بیمه شده از تعهدات بلند مدت استفاده نکند بابت این مدت سابقه مبنای محاسبه به تشخیص کمیته سوابق شعبه مربوطه حق بیمه واصله بر مبنای معادل سه برابر حداقل حقوق سال جاری محاسبه میگرددواز کارفما وصول میگردد.به کارگر مدعی مبلغی تعلق نمیگیرد ولی بابت سنوات میتواند به اداره کار هم شکایت کند.