در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با سلام. آیا بیمه شدن با رفتن به مراکز طب کار و انجام آزمایش بدو استخدام امکان پذیر است؟

اگر به طب کار نرفته باشم کارفرما میتونه ادعا کنه که کارگر به طب کار نرفته و من بیمه رد نکردم؟

یا طب کار صرفا بابت صدور دفترچه هست؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

نداشتن معاینات قبل از استخدام موضوع ماده 90 قانون تامین اجتماعی،تخلف کارفرما است نه کارگر!

نداشتن معاینات قبل از استخدام مانع از احقاق حق کارگر و پیگیری سوابق کارکرد وی نمی شود.

معاینات قبل از استخدام جهت تشخیص قابلیت و استعداد حسمانی متناسب با کارهای مرجوع کارگران است و نه چیز دیگر. که اگر شغل واگذاری متناسب با توانایی شخص باشد، وی بیمه شده و از همه مزایای آن استفاده خواهد نمود.