در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام من دو سال است که از مقطع ارشد فارغ التحصیل شدم میخواستم بدانم از بیمه بیکاری میتوانم استفاده کنم؟ اگر نه من از چه بیمه ای میتوانم استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بیمه بیکاری یکی از حمایت های تامین اجتماعی است که به کسانی که طبق مقررات قانون بیمه بیکاری بیکار می شوند، مقرری بیمه بیکاری پرداخت می شود.

در نتیجه شما باید اول خود را بیمه نمایید و بیمه بیکاری شامل شما نمی شود.

بیمه های حرف و مشاغل آزاد گزینه های متنوعی جهت بیمه شدن دارند و برای شروع خوب هستند.