در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
خانم 46 ساله هستم و خانه دار- میخواستم بدانم ایا میتوانم از بیمه ای استفاده کنم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

پیشنهاد بنده،ثبت نام یک بیمه نامه عمر و تامین آتیه با حداقل ماهانه ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان هست که هم پوشش های مناسبی براتون داره،هم میتونین از محل پس اندازی بیمه نامه تون تا میزان ۹۰٪ رو وام دریافت کنین.

ضمنا منزل تون هم دارای پوشش بیمه آتش سوزی تا سقف ۵۰۰ میلیون خواهد شد و ......