در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید اگر ادرس منزل خود را تغییر بدم دوبار ازطرف سازمان تامین اجتماعی بازرس میاد
2 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
سوال واضح نیست اگر منظورتان این است که درمحل کار شما کارگر موجود است با توجه به اجباری بودن بیمه کارگران شما مکلف به پرداخت بیمه کارگران هستید و هرزمان کارگر جهت عدم پرداخت بیمه توسط شما به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نماید از محل کار شما بازرسی خواهد شدولی باتوجه به اینکه منازل شخصی ماهیت بازرسی ندارد دراینمورد سازمان بازرسی ندارد ولی اگر بابت بدهکاری قصد جابجایی منزل دارید بدهی سازمان با احتساب جرایم همیشه قابل وصول خواهد بود .