در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,510 امتیاز)
سپرده اولیه در بیمه های عمر چیست و چه سودی تعلق میگیرد؟ و آیا کاهش سود روی قرارداد های قبل اثر گذار است
1 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
با سلام
سپرده اولیه مبالغی است که به صورت یکجا پرداخت میشود و میتواند همراه پرداخت سال به سال  باشد یا بدون پرداخت سال به سال  یعنی فرد با گذاشتن مبلغ زیادی کل حق بیمه های لازم را به صورت یکجا میپردازد،  اما اگر سپرده اولیه به همراه پرداخت های سالانه باشد شرایط بیمه بهتری فراهم می آید،  مثلا فردی 30 ساله  100 میلیون تومان سپرده به همراه سالانه 2 میلیون تومان پرداخت کرده است بعد از 30 سال مبلغ   2 میلیارد و هشتصد میلیون تومان حداقل اندوخته ای است که تشکیل شده،  سپرده اولیه پس از کسر کارمزد و هزینه بیمه گری که مبالغ ناچیزی است،  اندوخته بیمه محسوب میشود و شامل سود تضمینی و مشارکت میشود
حال اگر طبق اعلام بیمه مرکزی سودها کاهش یابد عطف به ما سبق نخواهد شد چون بیمه نامه ها تابع قرارداد است نه تابع قانون و رعایت مفاد قرارداد برای شرکت بیمه لازم است.