در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام - بنده در رابطه با برگ اجرائیه صادر شده از سوی تامین اجتماعی از دیوان عدالت حکم موقت مبنی بر توقف اقدامات و سپس صدور رای به نفع اینجانب مبنی بر لغو و ابطال برگ اجرائیه گرفتم.

سپس سازمان تامین اجتماعی اعتراض کرده به حکم و حدود 3 سال است که پرونده در دادگاه تجدید نظر رسیدگی نشده.

 اما سازمان تامین اجتماعی مدام برگ بدهی قطعی همراه با اضافه شدن جریمه صادر می کند.

آیا حکم موقت صدور جریمه را متوقف نمی کند و این اقدام آنها قانونی است؟

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
مطابق ماده39 قانون تشکیلات و آیین دادرسی
دیوان عدالت اداری سازمان ها، ادارات، هیأت ها و مأموران طرف شکایت پس از صدور و ابلاغ دستور موقت، مکلفند طبق آن اقدام نمایند و در صورت استنکاف، شعبه صادرکننده دستور موقت، متخلف را به انفصال از خدمت به مدت شش ماه تا یک سال و جبران خسارت وارده محکوم می نماید.