در بیمه بیکاری توسط (210 امتیاز)
با سلام  چند ماه هست بنده بیکار هستم و خیلی جا دنبال کار کشتم ولی متاسفانه نشد آخر 25روز بعد اخراج مجبور به دریافت بیمه بیکاری شدم.

مبلغ 4400تومان ماهی میگیرم .چند هفته پیش بازرس بیمه تامین اجتماعی اومد به مغازه پدرم که جواز کسب ومالک پدرم هست .

من جلوی در ورودی خانه ومغازه که چسپیده به هم هستند که صاحب مغازه وملک پدرم  هست نشسته بودم وپدرم رفته بود بانک تا دسته چکشو تحویل بگیریدکه محل سکونت من بالای طبقه آن مغازه هست که بنده مستاجر پدرم هستم.بازرس آن لحظه اومد وماسک هم زده بود  قیمت 2قلم جنس رو پرسید ومن هم گفتم دقیق نمیدانم قیمت. جنس رو  بالا و پایین گفتم  30ثانیه بعد رفت .

وازچند نفر از همسایه ها پرسیده بودن که آنها گفته بودن مغازه برای پدرش هست و ایشان بیکار  هست.  وشاید هم  چند نفر الکی گفته اند که من مغازه تردد دارم  .که2روز بعد تماس گرفته اند گفتتن بیا بیمه ومن هم رفتم .

بازرس بیمه گفت چند وقت مغازه دارای من گفتم که مغازه برای من نیست و اجناس هم برای پدرم هست ومن اصلا ارتباطی با مغازه ندارم وکار نمیکنم پدر و برادرم ویا مادرم آنجا فعالیت میکند.

 بازرس بیمه گفت چند بار از همکاران ما شما را اونجا دیده اند وگزارش نوشت اند .من گفتم تا حالا من مغازه نبودم وجایی هم اشتغال ندارم  شاید همسایگان محل سکونت با من دشمنی دارند حتی خیلی  وقت ها دنبال کار هستم و متاسفانه نمیشود وبهانه  سن بالا ومدرک دیپلم وتخصص وحرفه  می‌تراشند.

حتی یک نامه  از شورای شهر  بابت کار گرفته بودم  به شرکت نشان  بازرس بیمه دادم که قبلاً گرفته بودم . . بازرس بیمه گفت این بار گذشت میکنم وبعد من را تهدید کرد.  دفعه دیگر بیام بینمت .

مقرری بیمه بیکاری قطع و مبالغ قبلی  رو از اول که داده  پس میگیرم ومن هم گفتم اگر شما من را اونجا درحین کارکردن وفعالیت  دیدن بیمه بیکاری منو رو قطع کنید ...حال سوال بنده  این هست آیا با گفتن همسایه ها  محل سکونت زندگی که با من دشمنی  دارند ویا کارمند بیمه که در تامین مسول درآمد هست  در محل سکونت من چند متر  پایین تردفتر پیشخوان دارد

 مجوز رسمی به اسم خودش  نیست به اسم زنش هست  بعد از  تعطیلی اداری  سازمان میاد  دفتر زنش  فعالیت میکند والکی به همکاران خود گزارش می‌دهد به جهت گرفتن پاداش ویا خود شیرینی . ویاعکس وفیلم را که هیچ کس نیست گرفته باشد از تابلو مغازه که روی شیشه نام خانوادگی پدرم  درج شده وبا نام خانوادگی من یکی هست .

جهت مدرک  و یا اجناس داخل مغازه عکس و فیلم  میگیرد ومن هم آنجا حضور ندارم .ویا   وعکس  وفیلم را به بازرس بیمه تامین اجتماعی بدهد  میتواند بیمه بیکاری منو قطع کنند یا نه .

آیا میتوان بابت قطع حکم بیمه بیکاری  به دیوان عدالت اداری شکایت کرد یا نه  ویا استشهادیه محلی نوشت که بنده ربطی به مغازه پدرم ندارم و فعالیت ندارم وبیکار هستم به تامین اجتماعی دادیا نه.  و آیا  نشستن جلوی در ورودی خانه که آنجا محل سکونت من ومغازه پدرم  هست ایرادی دارد یانه
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

باستناد تبصره ماده ۱۷ ایین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری در صورت اعتراض مقرری بگیر بیمه بیکاری به قطع مقرری توسط تامین اجتماعی اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی مکلف در مورد صحت موضوع بررسی نماید ونظرواحد تعاون کار ورفاه اجتماعی در این مورد قطعی ولازم الاجراست