در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
کارگاه نانوایی دولتی بوده وباتوجه به اینکه دولتی می باشدسهم کارفرما بعدازمحاسبه بایدصفر شود متاسفانه فراموش کردم وباعث شده حق بیمه از131هزارتومان به393هزارتومان برسد چگونه اصلاحش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگر لیست را ارسال کرده اید و تائید شده است مبلغ اضافه واریزی در حساب کارگاه شما در سازمان تامین اجتماعی بصورت بستانکاری باقی می ماند. معمولا پس از یک دوره محاسبه شش ماهه چنانچه بدهی نداشته باشید باید درخواست استرداد اضافه واریزی بدهید تا عودت داده شود.

با تشکر