در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
بنده بیمه مشاغل آزاد دارم و بیمه خودم را ۱۲ ماه کامل واریز میکنم. در کنار آن استاد حق التدریس دانشگاه آزاد هم هستم و از طرف دانشگاه هر سال ۳ ماه بیمه برای بنده واریز می کنند. آیا پرداخت ۲ حق بیمه در بازنشستگی‌ و میزان حقوق بازنشسگی تاثیر دارد؟؟؟
اگر تاثیر ندارد ، بیمه از طرف دانشگاه را قطع کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- نه تاثیری ندارد . مگر در سالهای آخر باشد که آن هم توسط شعبه رد می شود .

2-بیمه از طرف دانشگاه اجباری است . نمی توانید آن را قطع کنید .

با تشکر