در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام مدتی است که دریک دفتر معماری مشغول کار بودم که به خاطر شرایط نبود کار ،کاررسمی دفترتمام شد ولی به خاطر کارهای جزیی یا معوقه دفتر من براشون کار میکنم ولی شرایط کاری کارفرمام جوری نیست که بتونه من رو بیمه کنه در این چند وقت اگر کار بود من میرفتم براشون انجام میدادم و معمولا هفته ای یکی دوروز یا بیشتر پیش میومد چون کار نبود من هم نمیرفتم در حال حاضر من تحت بیمه مستمری بگیر مامانم هستم که شامل بیمه تکمیلی هم میشه آیا من با این شرایط میتونم همچنان از همین بیمه استفاده کنم؟ممنون میشم پاسخ بدید.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
به هر حال فرزندان دختر به شرط نداشتن شغل و شوهر می توانند از مزایای مستمری بازماندگان استفاده نمایند. و تشخیص اشتغال به عهده بازرس تامین اجتماعی است.
گر چه اشتغال در قبال دستمزد متعارف قانونی تعریف می شود و در غیر این صورت می توان بازرس را توجیه نمود و یا اصلاً اشتغال را اعلام ننمود.