در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام
شرکت ما خدمات گرافیکی و انیمیشنی جهت تولید فیلم برای بهره برداری کارفرماهای پروژه های عمرانی انجام میده و اکثرأ وقتی با سازمانهای بزرگ نظیر مپنا و شهرداری ها و ... کار میکنه اونا درخواست مفاصای بیمه میکنن برای تصفیه بدهی شان! من رفتم تامین اجتماعی گفتن بایستی کد پیمان تعریف کنی و ... !!!

 اما موضوع اینه که کارمندای ما همه در دفتر مرکزی فعالیت میکنن و ماهانه بیمه تامین اجتماعی میشن! چطور میتونم مفاصا حساب بیمه دریافت کنم از تامین اجتماعی؟

 آخه خود کارمندا تامین اجتماعی که ماشاله نمیتونن به خودشون زحمت بدن درست حرف ادمو گوش کنن و راهنمایی کنن.
سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

البته همه کارمندای تامین اجتماعی اینگونه نیستند ! در صورتیکه کار را در کارگاه خودتان و با پرسنل ثابت انجام بدید حق بیمه شما می شود همان هزینه لیست بیمه و پول دیگری نبایست پرداخت کنید و برای دریافت مفاصا حساب مشکلی نخواهید داشت .

با تشکر