در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام بنده به مدت 6سال در یک شرکت که بخشی که ما مشغول بودیم رو به یک کارفرمایی پیمانکاری سپرده بود کار کرده ام اما به ما کارفرما می گفت چون شما پیمانکاری هستید بیمه تعلق نمیگیره به شرکت مراجعه میکردیم میگفتن ما بخش شما رو به پیمانکار سپردیم پس با کارفرمای پیمانکارتون طرف هستید

 الان بعد از 6 سال هیچ حق بیمه یا عیدی یا هیچ مزایایی به ما توسط کارفرما داده نشده فقط حقوق خودمون رو میداد

میخواستم بدونم میتونم از کارفرما شکایت کنم  بابت این مسئله در ضمن من مدرکی ندارم بابت این شکایت و همچنین کسای دیگه هم مثل بنده همین مشکل رو دارن و میتونیم با هم اقدام کنیم ممنون میشم راهنماییم کنید ..
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

قطعا می توانید چنین کتاری کنید . کارفرما با توجه به بخشنامه 14 و با توجه به نوع کار محوله بهپیمانکار ، باید درصدی از پرداختی به کارفرما را تمامی مراحل نگاه داشته تا پیمانکار بعد از گرفتن مفاصا حساب از شعبه تامین اجتماعی بتواند مبلغش را آزاد کند . در این مورد مطمئنا کارفرما و پیمانکار هر دو مقصرند و شما می توانید با مراجعه به اداره کار در این زمینه شکایت کنید . ضمنا می توانید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کرده و تقاضای بازرسی تحقیقی از کارفرمای اصلی را داشته باشید .

بی تفاوتی کارفرمای اصلی در این زمینه تعجب آور است که البته در مواقعی که با روابط و نه ضوابط ،  کار به پیمانکار داده می شود این مسائل دیده می شود .

با تشکر