در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بعد از اینکه دادگاه رای نهایی خود را برای اخذ دیه در اثر تصادف رانندگی به نفع بنده صادر کرد و متهم نیز اعلام کرده که هیچ اعتراضی ندارد، مدارک را برای اخذ دیه نزد بیمه وی بردیم.

 بیمه نوبت معاینه توسط پزشک معتمد خودش را صادر کرده.

معاینه چه معنایی دارد وقتی که پزشک قانونی نظر نهایی خود را اعلام کرده و دادگاه رأی قطعی داده؟

 علت انجام معاینه چیست؟ آیا می توانند با معاینه درصد دیه را تغییر دهند؟؟؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

معاينه پزشك معتمد بيمه فقط يك رويه بين بعضي بيمه گر ها مي باشد كه جراحات زيان ديده كمي متفاوت مي باشد ولي در هر صورت اين معاينه جوابش هرچي كه باشه تاثيري در راي دادماه ندارد مگر اينكه بيمه اعتراض بزند و راي از همان دادگاه يا دادگاه بالاتر تغييري كند