در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
کدام بیمه بدنه از بقیه بهتره؟ هم از لحاظ خدمات هم دریافت بدون مشکل خسارت، ممنون

206 تیپ 2 دارم سال 86
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام،

قیمت بیمه بدنه باتوجه به نوع، مدل و سال ساخت خودرو استعلام و نرخ دهی می شود.

برای استعلام آنلاین و خرید بیمه بدنه خودرو می تونید از طریق لینک زیر اقدام کنید

خرید و استعلام قیمت بیمه بدنه خودرو >>

همچنین برای دریافت مشاوره در زمینه خرید انواع بیمه می توانید از طریق لینک زیر درخواست مشاوره تلفنی خود را ثبت نمایید.

دریافت مشاوره تلفنی بیمه