در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من مهره یک دو سه کمرم شکسته که بدون عیب و با استراحت درمان میشه.

میخام بدونم که درصد یک شکستگی مهره با شکستن چند مهره فرقی نداره و همون یک دهم دیه شاملم میشه؟و ترک خوردن دنده۱۱و کوفتگی شدید چن درصد داره؟با تشکر
1 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

در شکستگی مهره ها فرقی بین اینکه یک مهره یا چند مهره بشکند در میزان دیه وجود ندارد

به عبارتی دیگر دیه یک مهره شکسته با دیه چند مهره شکسته برابر است و اگر بدون جراحی خوب شود و باعث هیچگونه عوارضی مانند فلج یا غیره نگردد، دیه آن 10 درصد دیه کامل است.

و البته این شامل مهره های گردن و  استخوان دنبالچه نمیشود.

یعنی اگر یکی از مهره های گردن و یکی دیگر از مهره های سینه ای و یا کمری بشکند، آنوقت برای شکستگی مهره های گردن ارش جداگانه صادر میشود.